Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Διακόσμηση & έπιπλα εξωτερικών χώρων
Πίσω στην λίστα άρθρων

Διακόσμηση & έπιπλα εξωτερικών χώρων

Τα μπαλκόνια, οι βεράντες, οι αυλές και οι κήποι των σπιτιών και των εξοχικών μας είναι οι πρωταγωνιστές της άνοιξης και ολόκληρου του καλοκαιριού. Οι μπαλκονόπορτες ανοίγουν και η δυναμική του σπιτιού μεταφέρεται έξω στον ανοιχτό χώρο. Πολύωρες συζητήσεις με φίλους, φαγητό, παιχνίδι με τα παιδιά ή ακόμα και διάβασμα για το σχολείο ή την δουλειά, γίνονται όλα πιο ευχάριστα όταν μεταφερόμαστε στον κήπο ή την βεράντα μας.

Οι επιλογές για να μετατρέψουμε την αυλή και το μπαλκόνι μας σε μία όαση ανεμελιάς είναι πολλές και εξυπηρετούν κάθε γούστο. Παγκάκια από φυσικό κορμό ξύλου, είτε μεταλλικά με αψίδα την οποία μπορούμε να διακοσμήσουμε με φυσικά ή τεχνητά λουλούδια για διάρκεια στον χρόνο, μπορούν να γίνουν το κεντρικό κομμάτι του κήπου μας. Αν ανήκετε στους πιο ρομαντικούς, ένας καναπές - κούνια ή αιώρες σε διάφορα χρώματα και υφάσματα θα δώσουν αέρα χαλάρωσης και ηρεμίας. Οι κρεμαστές πολυθρόνες εξυπηρετούν χώρους κάθε μεγέθους, ενώ οι καρέκλες από ρατάν και τα ψάθινα σκαμπό είναι ίσως η πιο απλή, μα ταυτόχρονα η πιο κομψή επιλογή για βεράντες πόλης.

Αν προτιμάτε το μέταλλο σαν υλικό κατασκευής, ένα σετ από καρέκλες με τραπέζι μονόχρωμο ή με διακόσμηση μωσαϊκού που έχει κάνει δυναμική επιστροφή, είναι η λύση. Φυσικά δεν ξεχνάμε τα διακοσμητικά που θα αναδείξουν το προσωπικό μας στυλ. Ξύλινα κρεμαστά διακοσμητικά με φιγούρες από σπιτάκια, ψάρια και πουλιά θα φέρουν νησιωτικό αέρα στο μπαλκόνι μας. Κασπώ κλασσικά, που μπορούμε να γεμίσουμε με διακοσμητικά κοχύλια, όστρακα και κοράλλια. Κασπώ σε σχέδια από φρούτα όπως αχλάδια, μπανάνες και φράουλες στα οποία μπορούμε να βάλουμε είτε αρωματικά κεριά είτε μικρά γλαστράκια με λουλούδια ή αρωματικά φυτά, δίνοντας έξτρα τσαχπινιά.

Βεβαίως δεν ξεχνάμε πως ό,τι μπορεί να ομορφύνει τον χώρο μας, μπορεί να είναι ταυτόχρονα χρηστικό. Κεραμικά πιάτα με θέμα τον βυθό, πήλινες κανάτες και γυάλινα μπουκάλια σε καλάθια θα δώσουν τόνο και ύφος εξοχής στο τραπέζι του κήπου ή της βεράντας μας. Αφήστε τα αρώματα των λουλουδιών και την διακόσμηση που έχετε επιλέξει να σας παρασύρουν.