Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Διαλέγοντας την τραπεζαρία μας
Πίσω στην λίστα άρθρων

Διαλέγοντας την τραπεζαρία μας

Τραπεζαρία στο σαλόνι ή τραπέζι στο χώρο της κουζίνας, ο συνδυασμός τραπέζι καρέκλες είναι σίγουρα ένα από τα βασικά μέρη που θα χαρακτηρίσουν το συνολικό στυλ του σπιτιού μας. Υπάρχει πληθώρα επιλογών που συνδυάζουν κομψότητα και διαχρονικότητα ενώ ταυτόχρονα υλικά όπως το μέταλλο που έχει τα τελευταία χρόνια εισβάλλει για τα καλά στην εσωτερική διακόσμηση, θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς από εμάς.

Τραπέζι ξύλινο ή αντικέ, τραπέζι με μαρμάρινη όψη ή με πλακάκι σε ρουστίκ ύφος, τραπέζια στρογγυλά - οι λεγόμενες ροτόντες - που ταιριάζουν ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους και φυσικά μην ξεχνάμε τα βοηθητικά τραπέζια που μας λύνουν τα χέρια προσδίδοντας ταυτόχρονα μια πιο μοντέρνα ματιά στο χώρο μας.

Το ύφος της τραπεζαρίας θα αλλάξει ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνουμε στις καρέκλες. Καρέκλες όμοιες, ή όμοιες ανά ζευγάρι, υφασμάτινες, ξύλινες, μεταλλικές ή ρατάν θα δώσουν την τελική εικόνα αναλόγως του γούστου μας.

Κλασσικό ή πιο μοντέρνο design βάζοντας πάγκο αντί για καρέκλες, ξύλινο ή mix and match συνδυάζοντας χρωματιστά υφάσματα στις καρέκλες με ένα ξύλινο τραπέζι, όποιο και αν είναι το προσωπικό μας στυλ υπάρχει τρόπος να το αποπνέει και το σπίτι μας.