Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Καλοκαιρινά λευκά είδη
Πίσω στην λίστα άρθρων

Καλοκαιρινά λευκά είδη

Τώρα που ο καιρός έχει ζεσταίνει, ανάλαφρα υφάσματα υψηλής ποιότητας ντύνουν το σπίτι μας με καλοκαιρινή διάθεση. Οι επιλογές πολλές, για κάθε χώρο του σπιτιού μας. Μικρές αλλαγές και προσθήκες, είναι ικανές να μεταμορφώσουν τον χώρο μας και να μας ταξιδέψουν όπου εμείς επιθυμούμε.

Ξεκινώντας από το σαλόνι μας, βαμβακερά ανοιχτόχρωμα ριχτάρια μπορούν να διακοσμήσουν και να προστατέψουν τους καναπέδες και τις πολυθρόνες μας, ενώ διακοσμητικά μαξιλάρια σε καλοκαιρινά σχέδια (μακραμέ, και γαλάζιο μάτι) θα δώσουν αέρα νησιού.

Οι πικέ κουβέρτες και τα κουβερλί σε συνδυασμό με σεντόνια από ανάλαφρα υφάσματα, αναβαθμίζουν την κρεβατοκάμαρα και την ποιότητα του ύπνου μας.

Οι επιλογές σε καλοκαιρινά τραπεζομάντηλα ή runner (πολύχρωμα, καρό ή μονόχρωμα) για το τραπέζι της κουζίνας και του μπαλκονιού, ποικίλουν σύμφωνα με το γούστο και την συνολική εικόνα που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Καλοκαιρινά χαλιά βαμβακερά, jute ή ψάθινα σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα (ορθογώνια και κυκλικά), ντύνουν το σαλόνι, την κουζίνα και τον κήπο μας, δίνοντας αίσθηση πολυτέλειας. Πολύχρωμα υφασμάτινα κιλίμια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κουζίνα ή τα μπαλκόνια μας σε συνδυασμό με μαξιλάρες δαπέδου, χαρίζοντας έναν τόνο ανεμελιάς.

Δεν ξεχνάμε (και πώς θα μπορούσαμε άλλωστε) τους καλοκαιρινούς πρωταγωνιστές των λευκών ειδών. Τις πετσέτες θαλάσσης και τα παρεό. Βαμβακερές ή ζακάρ, μονόχρωμες  ή εμπριμέ, ασορτί με τα μαγιό ή την διάθεσή μας, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των διακοπών και των μικρών αποδράσεων μας.