Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Νέο σπίτι ή απλά μια ανακαίνιση;
Πίσω στην λίστα άρθρων

Νέο σπίτι ή απλά μια ανακαίνιση;

Είτε διαλέγουμε έπιπλα για το νέο μας σπιτικό, είτε ετοιμάζουμε μια ολική ανακαίνιση, είτε απλά θέλουμε να ανανεώσουμε την αίσθηση και την εικόνα του σπιτιού μας, ο καναπές είναι και θα είναι ο πρωταγωνιστής και ταυτόχρονα ρυθμιστής της πρώτης εικόνας που θα αντικρίζουμε καθημερινά. Διαλέγουμε καναπέ, ανάκλιντρα, πολυθρόνες ή μπερζέρες έτσι ώστε να ταιριάζουν στην διαρρύθμιση του χώρου μας αλλά ταυτόχρονα να δίνουν εργονομία και πρακτικότητα.

Ο συνδυασμός άνεσης και στυλ χαρίζουν ισορροπία και λειτουργικότητα. Οι επιλογές που έχουμε αμέτρητες. Με γνώμονα το δικό σας γούστο μπορείτε να δημιουργήσετε μοντέρνες συνθέσεις με διάφορα σχέδια και χρώματα. Καναπές με ξύλινο σκελετό και βελούδινο ύφασμα, πολυθρόνες με μεταλλικά πόδια και μπερζέρες με μεταλλικό σκελετό είναι μόνο λίγες από τις επιλογές που υπάρχουν ανάμεσα σε καναπέδες και πολυθρόνες που μπορείτε να επιλέξετε.

Ένας καναπές ή ένα ανάκλιντρο σαν κεντρικό κομμάτι του σαλονιού αλλά και σαν βοηθητικά έπιπλα σε έναν μικρότερο χώρο, όπως μια κρεβατοκάμαρα ή ένα γραφείο, σίγουρα αναβαθμίζει την συνολική εικόνα του χώρου.

Επενδύουμε στην αντοχή και την ανθεκτικότητα χωρίς να θυσιάζουμε την υψηλή αισθητική.