Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Ο ερχομός της άνοιξης
Πίσω στην λίστα άρθρων

Ο ερχομός της άνοιξης

Λουλούδια, παλ χρώματα, ρομαντική διάθεση. Τι σας έρχεται στο νου διαβάζοντας αυτές τις λέξεις; Μα φυσικά η άνοιξη! Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι εδώ και εμείς είμαστε έτοιμοι να την υποδεχτούμε με παιχνιδιάρικη διάθεση. Ο μήνας Μάρτιος σηματοδοτεί την έναρξη μιας καινούριας εποχής και ποια άλλη θα μπορούσε να είναι η καλύτερη στιγμή για ανανέωση του σπιτιού και του επαγγελματικού μας χώρου;

Μικρές, αλλά καταλυτικές αλλαγές, μπορούν να φέρουν μεγάλα αποτελέσματα και να απογειώσουν την διάθεσή μας. Τα λουλούδια είναι φυσικά το πιο ταιριαστό κομμάτι σε μια ανοιξιάτικη διακόσμηση. Αληθινά μα και τεχνητά, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν σε ποιότητα και ένταση χρώματος, σε γλαστράκια ή σε μπουκέτο μέσα σε διάφανα ή nude βάζα πάνω στο τραπέζι του σαλονιού ή της κουζίνας θα δώσουν αμέσως αέρα άνοιξης στο σπίτι μας.

 Μπορούμε να αλλάξουμε το ύφος του σαλονιού μας βάζοντας ριχτάρια σε αποχρώσεις του ροζ, του μωβ, του πράσινου ή μαξιλάρια με έντονα prints. Αν πάλι έχετε υιοθετήσει ένα πιο μίνιμαλ στυλ στον χώρο σας, μπορείτε να δώσετε έμφαση σε σημεία  που θα κάνουν την διαφορά. Κορνίζες ή κάδρα με λουλούδια ή κάτι που μας θυμίζει άνοιξη και φύση.

Τραπεζομάντηλα, σεντόνια, ακόμα και ένα καινούριο σετ μπάνιου σε πιο παιχνιδιάρικο χρώμα θα δώσουν νέα πνοή στον χώρο μας. Αρωματικά έλαια χώρου με άρωμα γιασεμί, λεβάντα, φράουλα ή μέντα, είναι η τελευταία λεπτομέρεια για να απογειώσει όλες τις αισθήσεις μας και να κάνει τον χώρο μας να μυρίσει άνοιξη!