Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Προετοιμαζόμαστε για τις γιορτές!
Πίσω στην λίστα άρθρων

Προετοιμαζόμαστε για τις γιορτές!

Η Καθαρά Δευτέρα πέρασε και η αντίστροφη μέτρηση για την γιορτή του Πάσχα έχει ξεκινήσει! Πάμε να ανανεώσουμε, να διακοσμήσουμε και να κάνουμε το σπίτι και τον επαγγελματικό μας χώρο πιο χαρούμενο και γιορτινό. Μικρές ή και πιο μεγάλες αλλαγές, θα μας ανεβάσουν την διάθεση και θα επιβεβαιώσουν πως η Άνοιξη έχει έρθει και είναι ώρα να μπει και στο σπίτι μας!

Τα πασχαλινά αυγά φέτος όπως και κάθε χρονιά είναι το all time classic διακοσμητικό. Υφασμάτινα, πορσελάνινα, κρεμαστά αλλά και σε μορφή κεριών, μονόχρωμα αλλά και με σχέδια, οι επιλογές πολλές, όσες και οι διακοσμητικές ιδέες που μπορεί να έχουμε! Μπορούμε είτε να γεμίσουμε με πασχαλινά αυγά, μεγάλα διάφανα διακοσμητικά βάζα είτε να γεμίσουμε ξύλινους στρογγυλούς δίσκους, κάνοντας τα statement κομμάτια στο πασχαλινό τραπέζι. Ένα κρεμαστό αυγό, εκτός από το να διακοσμήσει ξύλινα κλαδιά και μπαμπού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως «δαχτυλίδι πετσέτας» για το τραπέζι μας, δίνοντας μια έξτρα τσαχπινιά.

Φυσικά δεν ξεχνάμε τις πιατέλες αυγών που είναι διακοσμητικές αλλά και χρηστικές, μιας και θα βάλουμε τα βαμμένα αυγά για το Πάσχα μας. Στεφάνια με χρωματιστά αυγά και λουλούδια μπορούν να διακοσμήσουν τις πόρτες μας αλλά και τα ντουλάπια μας. Διακοσμητικοί λαγοί και κοτούλες θυμίζουν χωριό, παιχνίδι και δίνουν νότα ανεμελιάς.

Πιο διακριτικές αλλά άκρως κομψές διακοσμητικές επιλογές είναι τα καλάθια από ψάθινα υφάσματα, rattan και bamboo τα οποία μπορούμε να γεμίσουμε με λουλούδια φέρνοντας την φύση και την εξοχή μέσα στο σπίτι μας. Για δημιουργικές ώρες με τα παιδιά μας μπορούμε να χρωματίσουμε διακοσμητικές επίπεδες πασχαλινές φιγούρες από φυσικό ξύλο.