Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Φθινοπωρινή Διακόσμηση Σπιτιού
Πίσω στην λίστα άρθρων

Φθινοπωρινή Διακόσμηση Σπιτιού

Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ, να μας θυμίσει ότι μια καινούρια σεζόν έχει ξεκινήσει. Για πολλούς είναι μια μικρή πρωτοχρονιά και όχι άδικα. Τα σχολεία ξεκινούν, οι επιχειρήσεις θέτουν νέους στόχους και το σπίτι μας, μας υποδέχεται ξανά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Για μικρούς και μεγάλους, για φοιτητές και επαγγελματίες, είναι η εποχή αγοράς ή ανανέωσης του γραφείου.

Τα μεταλλικά γραφεία με μελαμίνη είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή, μιας και ταιριάζουν σε όλους τους χώρους, αντέχουν στον χρόνο και τις φθορές και εξυπηρετούν κάθε ανάγκη είτε μεμονωμένα, είτε με σύνθεση ραφιέρας. Σε έναν επαγγελματικό χώρο, ραφιέρες δαπέδου ή τοίχου, κλασσικές, κυκλικές από μέταλλο ή τύπου παραβάν, δίνουν ύφος και χαρακτήρα. Φυσικά, οι επιλογές για καρέκλα γραφείου είναι πολλές. Δίνουμε έμφαση όχι μόνο στο γούστο και την χρωματική διάθεση αλλά και στην ποιότητα στήριξης πλάτης και μέσης.

Ο χώρος του γραφείου μας είναι συνυφασμένος με την ένταση της δουλειάς ή της προετοιμασίας. Είναι ένας χώρος που επηρεάζει την διάθεση μας, γι αυτό και οφείλουμε με μικρές πινελιές να του δώσουμε έναν αέρα πιο χαλαρό, να προσθέσουμε διακοσμητικά που θα αναδείξουν τον προσωπικό μας χαρακτήρα ενώ ταυτόχρονα θα μας γεμίσουν χαρά.

Μια υδρόγειος σε ξύλινη ή μεταλλική βάση, θα μας κάνει να σκεφτούμε το επόμενο ταξίδι μας ή να αναπολήσουμε ευχάριστες στιγμές. Μια κλεψύδρα με άμμο σε διάφορα χρώματα, θα αυξήσει την αποδοτικότητά μας ενάντια στον χρόνο, ενώ θα μας θυμίζει πως είναι πάντα σχετικός. Για το τέλος βιβλιοστάτες. Η ποικιλία μεγάλη, από τους κίτρινους μεταλλικούς ανανάδες για πιο funky διάθεση και τους κλασσικούς βούδες, μέχρι μπαρόκ φιγούρες, διακοσμούν με στυλ παραμένοντας χρηστικοί, την βιβλιοθήκη, την ραφιέρα ή και το ίδιο το γραφείο μας.

Δείτε τις προτάσεις μας!