Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Δώρα γάμων & βαφτίσεων
Πίσω στην λίστα άρθρων

Δώρα γάμων & βαφτίσεων

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι οι κατ’ εξοχήν μήνες των γάμων και των βαφτίσεων. Ο καιρός, η χαλαρή διάθεση, η ανεμελιά και οι μεγαλύτερες ημέρες που χαρακτηρίζουν τους καλοκαιρινούς μήνες, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για τέτοιες εκδηλώσεις. Αν είστε καλεσμένοι λοιπόν, οι επιλογές για δώρα είναι πολλές για να ταιριάξουν και να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Ξεκινώντας από τα βασικά, ένα σετ μαχαιροπίρουνα σε συνδυασμό με σετ πιάτων και ποτηριών, μαγειρικά και πυρίμαχα σκεύη, εργαλεία κουζίνας και ηλεκτρικές συσκευές όπως βραστήρες και μπλέντερ, είναι σίγουρα δώρα που θα εκτιμηθούν από κάθε νέο ζευγάρι που ξεκινά το νέο του σπίτι. Εξίσου πρακτικά και καλαίσθητα είναι τα λευκά είδη. Σετ πετσέτες και μπουρνούζια για το μπάνιο, ριχτάρια για το σαλόνι  και σετ σεντόνια - κουβέρτες εξαιρετικής ποιότητας για την κρεβατοκάμαρα. Τα λευκά είδη, αποτελούν εξαιρετική επιλογή και για βαφτίσεις (βρεφικά και παιδικά κουβερλί, σετ κούνιας ή κουρτίνες για το παιδικό δωμάτιο) με διάρκεια στον χρόνο.

Για τους πιο ρομαντικούς, οι κορνίζες και τα άλμπουμ θα κρατήσουν τις αναμνήσεις, ενώ ένας εντυπωσιακός καθρέφτης ή ένας πίνακας, θα διακοσμεί και θα θυμίζει την ημέρα χαράς. Διακοσμητικά σπιτιού όπως κασπώ, πιθάρια, σετ βάζων σε διάφορα στυλ και υλικά είναι ασφαλής επιλογές που θα εντυπωσιάσουν.

Φυσικά, αν όλα τα παραπάνω και η σωστή επιλογή σας φαίνονται βουνό, το κατάστημα μας έχει και πάλι την λύση. Το Poonto δίνει την δυνατότητα δωροεπιταγών, για να διαλέξει το ζευγάρι και οι νέοι γονείς ό,τι εκείνοι επιθυμούν με βάση τις ανάγκες και την αισθητική τους.