Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Έπιπλα εξωτερικού χώρου
Πίσω στην λίστα άρθρων

Έπιπλα εξωτερικού χώρου

Η θερμοκρασία έχει ήδη ανεβεί και τα μπαλκόνια και οι βεράντες έχουν γίνει ένα από τα πολυσύχναστα μέρη του σπιτιού. Από το πρωί με τον καφέ μέχρι το βράδυ με ποτό και καλή παρέα φίλους ή τα αστέρια, το μπαλκόνι μας πρωταγωνιστεί ολόκληρο το καλοκαίρι στο χωριό, το νησί αλλά και την πόλη, δίνοντας ανάσα δροσιάς. Οι επιλογές πολλές όπως και τα ίδια τα υλικά, προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις κάθε γούστου, ακόμα και του πιο απαιτητικού.

Τα σετ εξωτερικού σαλονιού από ρατάν και μπαμπού είναι η κλασσική διαχρονική επιλογή για ένα μεγάλο μπαλκόνι. Τα αναδιπλούμενα σετ τραπεζιού με καρέκλες και ομπρέλα εξυπηρετούν μικρότερες βεράντες χωρίς να χάνουν σε ποιότητα και αντοχή, μιας και μπορούμε να τα βρούμε σε διάφορα υλικά όπως μέταλλο ή ξύλο και σε διάφορα prints για κλασσικό, μπόχο, ρετρό ή μοντέρνο στυλ. Κουνιστές καρέκλες, καρέκλες από φυσικό κορμό σε συνδυασμό με μικρότερα τραπεζάκια και μεγάλες πολύχρωμες μαξιλάρες και αρωματικά κεριά συνθέτουν το ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό για ατέλειωτες ώρες στο μπαλκόνι.

Μην ξεχνάτε τα μπαούλα αποθήκευσης κήπου, μέσα στα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε και να προστατεύσετε ότι θελήσετε από τον ήλιο του καλοκαιριού και όχι μόνο. Φυσικά, έχοντας στο μυαλό μας πως η βεράντα μας είναι η προέκταση του σπιτιού μας, η διακόσμηση και το προσωπικό στυλ πρέπει να χαρακτηρίζει και αυτόν τον χώρο. Ξύλινες ραφιέρες στις οποίες μπορούμε να βάλουμε γλάστρες με παχύφυτα μπορούν να διακοσμήσουν  τις γωνίες, ενώ ένα κομμάτι - έργο τέχνης όπως μία μεταλλική  πέργκολα παγκάκι, θα απογειώσουν το στυλ και την αισθητική του κήπου και της βεράντας μας.