Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Η ανοιξιάτικη διακόσμηση σε πρώτο πλάνο.
Πίσω στην λίστα άρθρων

Η ανοιξιάτικη διακόσμηση σε πρώτο πλάνο.

Βρισκόμαστε πλέον στα μέσα της άνοιξης, ο καιρός έχει αρχίσει και ανοίγει, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και έχουμε την τέλεια ευκαιρία να ανανεώσουμε τα μεγάλα δωμάτια όπως σαλόνι και τραπεζαρία, καθώς και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας.

Τα υψηλής ποιότητας τεχνητά λουλούδια είναι μια εξαιρετική επιλογή για την διακόσμηση σπιτιού και ειδικά των ανοιχτών χώρων, δημιουργώντας ένα παράθυρο στην φύση, κάτι που ειδικά για τους φίλους μας που μένουν σε πόλεις, λείπει. Φέρνουν χρώμα και ζωντάνια στον χώρο και η ανθεκτικότητα τους προσφέρει δύο πλεονεκτήματα. Δεν χρειάζονται περιποίηση και μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας είδη λουλουδιών ανεξαρτήτως εποχής και περιόδου.

Η επιλογή δοχείου είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να ολοκληρωθεί και να δέσει η εικόνα. Το χρώμα και το υλικό του δοχείου δείχνουν διάθεση και είναι ένα πολύ έντονο στοιχείο του γενικού στυλ που θέλετε να δώσετε στον χώρο. Τα βάζα είναι διαχρονικά και ένα από τα αρχαιότερα είδη διακόσμησης. Κεραμικά σε γήινα χρώματα είναι από τις πιο κλασικές επιλογές, ενώ γυάλινα σε πιο ψυχρές αποχρώσεις όπως το μπλε και το γκρι δίνουν μια πιο μοντέρνα μινιμαλιστική νότα.

Μία άλλη δημοφιλής και πιο σύγχρονη επιλογή δοχείου είναι τα κασπώ. Σε αντίθεση με τα βάζα που είναι πιο περιορισμένα στο σχήμα τους, τα κασπώ μπορούν να είναι οτιδήποτε. Γλάστρες, υφασμάτινες γλάστρες, φιγούρες ζώων και οχημάτων, τσιμεντένια κοχύλια, μέχρι και ασαφή σχέδια που μπορούν να δώσουν ένα ιδιαίτερο στυλ, η να ταιριάξουν σε μια πιο ρουστικ η industrial εικόνα ανάλογα το υλικό τους.

Η άνοιξη μας δίνει και την ευκαιρία να χαρούμε τους εξωτερικούς μας χώρους περισσότερο. Η διακόσμηση τους κάνει το σπίτι να φαίνεται πιο ανοιχτό και στέλνει ένα μήμυνα φιλοξενίας. Το είδος του εξωτερικού τραπεζιού και των καρεκλών όχι μόνο δείχνει άποψη αλλά ουσιαστικά ορίζει τον τρόπο χρήσης του χώρου. Ένα στρογγυλό τραπεζάκι με αναπαυτικές καρέκλες δείχνει ότι ο χώρος προορίζεται για χαλάρωση, ενώ ένα μεγάλο ορθογώνιο τραπέζι δείχνει ότι ο χώρος είναι για μάζωξη καλεσμένων, συζήτηση και φαγητό. Τεχνητές φυλλωσιές και δέντρα σε μεγάλες γλάστρες γύρω από τις εισόδους δίνουν ένα κομψό και φυσικό στυλ.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθούμε στα μαξιλάρια. Αν και ο πρωταρχικός ρόλος τους είναι χρηστικός, το μέγεθος και το χρώμα που θα επιλέξουμε μπορεί να γίνει ένα σημαντικό στοιχείο της εικόνας και να κάνει την διαφορά. Παραδείγματος χάριν, η χρήση πολύχρωμων μαξιλαριών σε ένα πιο μίνιμαλ γενικό στυλ δίνει μια ιδιαιτερότητα και τσαχπινιά.

Σχετικά προϊόντα