Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου
Πίσω στην λίστα άρθρων

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Καθρέφτες

Όλοι μας μπορούμε να αναγνωρίσουμε την χρηστικότητα και την σημαντικότητα ενός καθρέφτη για το σπίτι ή το γραφείο μας. Στην κρεβατοκάμαρα επιδαπέδιοι καθρέφτες καθώς ντυνόμαστε, κοντά στην πόρτα επιτοίχιοι καθρέφτες, για μια τελευταία κλεφτή ματιά πριν βγούμε. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι καθρέφτες είναι «μαγικά» διακοσμητικά, μεταμορφώνοντας στην στιγμή τον χώρο στον οποίο βρίσκονται, κάνοντας τον να δείχνει πιο μεγάλο και φωτεινό.

Η προσθήκη ενός καθρέφτη στον τοίχο του σαλονιού ή/και της τραπεζαρίας μας, μπορεί να ανανεώσει ολοκληρωτικά την εικόνα. Καθρέφτες με χοντρό πλαίσιο δένουν με ρουστίκ αισθητική, ενώ καθρέφτες με λεπτές κορνίζες δείχνουν πιο μίνιμαλ. Οι επιλογές πλέον είναι πραγματικά πολλές και μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Καθρέφτες με ξύλινη κορνίζα, καθρέφτες με μεταλλική κορνίζα και καθρέφτες με κορνίζα Polyresin είναι τα βασικά υλικά. Πλέον εκτός από τους κλασσικούς οβαλ καθρέφτες που με μια εντυπωσιακή κορνίζα, μπορούν να γίνουν κεντρικό κομμάτι διακόσμησης, μπορούμε να βρούμε καθρέφτες κυκλικούς, ορθογώνιους και τετράγωνους αλλά και σε περίτεχνα γεωρετρικά σχήματα και συνθέσεις. Τριπλοί και τετραπλοί καθρέφτες-συνθέσεις, μπορούν να διακοσμήσουν εντυπωσιακά μικρότερους χώρους όπως ένας διάδρομος, ένα χωλ, μία αίθουσα αναμονής σε ένα γραφείο.

Τολμήστε να συνδυάσετε καθρέφτες διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων δημιουργώντας μια πρωτότυπη σύνθεση που εκτείνεται σε όλον τον τοίχο. Στην διακόσμηση δεν υπάρχουν κανόνες και η δημιουργική ομάδα του Poonto είναι εδώ για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ό,τι εικόνα έχετε ονειρευτεί.