Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Η διακόσμηση σε λευκό φόντο
Πίσω στην λίστα άρθρων

Η διακόσμηση σε λευκό φόντο

Πόσες φορές έχεις πονοκεφαλιάσει με το τι χρώμα πρέπει να επιλέξεις για το σπίτι σου σκεπτόμενη παράλληλα ποια διακοσμητικά τοίχου και διάφορα έπιπλα θα ταιριάξουν σε αρμονία. Η σταθερά είναι πάντα το λευκό που συνδυάζεται με ό,τι μπορείς να φανταστείς.

  • Το λευκό χρώμα προσδίδει στο χώρο του σπιτιού σας minimal αισθητική, δημιουργώντας έναν ιδανικό ουδέτερο καμβά πάνω στον οποίο μπορούμε να αλλάζουμε διακοσμητικά ανάλογα με την εποχή και την διάθεση μας, χωρίς κόστος και πληθώρα επιλογών.

  • Το λευκό χρώμα στην διακόσμηση δίνει μια αίσθηση κομψότητας και ομοιομορφίας. Το λευκό έχει πάψει να θεωρείται ψυχρό και άψυχο χρώμα. Οι λέξεις που το χαρακτηρίζουν πια είναι αρχοντικό, καθαρό, φινετσάτο. Εκτός από διάφορα έπιπλα και κάδρα  μπορούμε να ποντάρουμε στο λευκό σε ολόκληρη την διακόσμηση του σπιτιού μας. Μπορούμε να διαλέξουμε διακοσμητικά μέσα από τεράστια ποικιλία λευκών αξεσουάρ μπάνιου, ποτήρια, πιάτα, πυρίμαχα σκεύη, κανάτες, μύλους αλατοπίπερου, διακοσμητικά φανάρια, μέχρι φωτιστικά κάθε είδους – επιτραπέζια, δαπέδου και απλίκες!

  • Κερδίζει σε διαχρονικότητα. Το λευκό και οι διαφάνειες ταιριάζουν τόσο με μοντέρνα όσο και με πιο vintage ή ρετρό αντικείμενα δημιουργώντας συνδυασμούς που δεν κουράζουν το μάτι και αποπνέουν πολυτέλεια.

Το λευκό φόντο σου αρμονικά δένει με όλα σου τα έπιπλα και διακοσμητικά.