Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€

Τρόποι αποστολής

Η Εταιρεία μας συνεργάζεται με την Speedex courier και μεταφορικές εταιρείες για τη γρηγορότερη και ασφαλέστερη παράδοση των προϊόντων στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται ανάλογα με τον όγκο των εμπορευμάτων, με τους παρακάτω τρόπους:

1) Για σχετικά μικρού όγκου ή/και βάρους αντικείμενα, μέσω Speedex Courier, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, από την ημέρα αποστολής των εμπορευμάτων από την Εταιρία μας. Όλες οι παραγγελίες από 69 € και πάνω με βάρος (πραγματικό ή ογκομετρικό) έως 10 κιλά δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Αν το βάρος (πραγματικό ή ογκομετρικό είναι μεγαλύτερο ή ίσο από 10 κιλά, τότε τα έξοδα αποστολής που προκύπτουν είτε θα συνυπολογίζονται αυτόματα στο καλάθι αγορών είτε θα επικοινωνούνται στον πελάτη μετά την καταχώρηση και πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες μέχρι 69 € (και πραγματτικό/ογκομετρικό βάρος έως 10 κιλά) επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής από 3,90 € έως 7,90 € ανά παραγγελία, ανάλογα την περιοχή/νομό. Η αντικαταβολή έχει επιπλέον επιβάρυνση 2,90 € ανά παραγγελία.

2) Για μεγαλύτερου όγκου ή/και βάρους παραγγελίες (π.χ. έπιπλα, καθρέφτες, πίνακες, φωτιστικά κτλ.), οι οποίες δεν μπορούν να διακινηθούν με εταιρεία ταχυμεταφορών, οι παραδόσεις γίνονται με μεταφορικές εταιρείες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλέστερη μεταφορά τους, εντός 2-5 εργάσιμων ημέρων από την αποστολή των εμπορευμάτων από την Εταιρία μας. Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής.

Στην περίπτωση μεταφορικής εταιρείας, τότε: α) αν η αξία της παραγγελίας είναι έως 69 € ή/και βάρους (πραγματικού ή ογκομετρικού) μικρότερου από 10 κιλά, η παραγγελία θα παραδοθεί μέχρι την πλησιέστερη στον πελάτη έδρα της μεταφορικής (ή του κατά τόπους ανταποκριτή της), από την οποία ο πελάτης μπορεί να παραλάβει, β) αν η αξία της παραγγελίας είναι άνω των 69 € ή/και βάρους (πραγματικού ή ογκομετρικού) ίσου ή μεγαλύτερου από 10 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν μέχρι την έδρα της μεταφορικής εταιρείας στην Αθήνα και ο παραλήπτης αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Εντός Λεκανοπεδίου Αττικής οι παραγγελίες ενδέχεται να παραδοθούν με ιδία μέσα.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την Εταιρεία μας κατά τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.

3) Στο Poonto Store έχετε τη δυνατότητα παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα (*) που βρίσκεται στην διεύθυνση Περιστάσεως 36, Νίκαια Αττικής, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αρκεί να το συμπληρώσετε στην παραγγελία σας και αφού έχετε λάβει σχετική ενημέρωση ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος, η παραγγελία θεωρείται άκυρη.

(*)  Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μόνο για παραγγελίες που έχουν προ-πληρωθεί (τραπεζική κάρτα, Paypal, κατάθεση σε λογαριασμό). Σε περίπτωση που επιλεχθεί η κατάθεση σε λογαριασμό, αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών, σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα θεωρηθεί άκυρη.

Ωράριο παραλαβής από το φυσικό κατάστημα:

Δευτέρα εώς Παρασκευή: 10:00-14:00 ή κατόπιν ραντεβού.