Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€

Τρόποι πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Α) Με αντικαταβολή  (προσωρινά απενεργοποιημένος)

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων με επιπλέον επιβάρυνση 2,90 € ανά παραγγελία.

Σημείωση (1): Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες που η παράδοσή τους πραγματοποιείται με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier) και όχι με μεταφορική εταιρεία. Με courier παραδίδονται προϊόντα που έχουν σχετικά μικρό όγκο ή/και βάρος. Βαριά ή/και ογκώδη προϊόντα (π.χ. έπιπλα, καθρέφτες κτλ.) παραδίδονται με μεταφορική εταιρεία.

Σημείωση (2): Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή δεν ισχύει για παραγγελίες αξίας ίσης ή μεγαλύτερης από 150 €.

B) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (προσωρινά απενεργοποιημένος)

Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, προχωράτε σε κατάθεση της αξίας της παραγγελίας στον λογαριασμό του Poonto Store κι έπειτα ξεκινά η εκτέλεσή της.

Σημείωση: Για την αποφυγή καθυστερήσεων, είναι απαραίτητο το όνομα του καταθέτη κι ο αριθμός παραγγελίας, να αναγράφονται στο αποδεικτικό κατάθεσης ως αιτιολογία και να σταλεί το σχετικό καταθετήριο στο email: sales@poonto.gr

Τα στοιχεία των λογαριασμών βρίσκονται παρακάτω:

Alpha Bank IBAN:   GR4901404920492002002005671

Πειραιώς IBAN:       GR5001721060005106095271317

Eurobank IBAN:      GR7502602080000070200992872

Εθνική IBAN:          GR7901100880000008800563838

Δικαιούχος: Λιναρδάτος Γεώργιος

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας κι επιλέξετε εξόφληση μέσω τραπεζικής κατάθεσης, τα προϊόντα δεσμεύονται για εσάς όταν επιβεβαιωθεί η κατάθεσή σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν αποπληρωθεί η παραγγελία σας εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών, αυτόματα ακυρώνεται.

Σημείωση: Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κατάθεση από λογαριασμό οποιασδήποτε άλλης τράπεζας (πέρα των 4 που αναφέρονται παραπάνω), τα οποιαδήποτε έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον καταθέτη.

Γ) Με Paypal  (προσωρινά απενεργοποιημένος)

Στο Poonto Store έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω PayPal, χωρίς επιπλέον κόστος. Το PayPal αποτελεί έναν σύγχρονο και ασφαλή τρόπο συναλλαγών, καθιστώντας το ιδανική λύση για διεθνείς συναλλαγές. Εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal δεν χρειάζεται να εισάγετε τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία σας κάθε φορά που πληρώνετε. Χρειάζεστε μόνο τη διεύθυνση του e-mail σας και τον κωδικό πρόσβασης.

Σημείωση: Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής το Paypal, χωρίς ωστόσο να αποπληρώσετε την παραγγελία σας επιτυχώς, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Δ) Με χρέωση τραπεζικής κάρτας

Το Poonto Store δέχεται όλες τις πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Discover, Diners. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Εφόσον επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αυτόματα μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας, ώστε να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή σας. To Poonto Store δεν αποθηκεύει οποιαδήποτε στοιχεία κάρτας καθώς αυτά εισάγονται στο σύστημα της Alpha Bank.

Για παραγγελίες άνω των 69€ υπάρχει η δυνατότητα έως 12 άτοκων δόσεων με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν γίνει δεκτή η κάρτα σας και δεν αποπληρωθεί η παραγγελία σας επιτυχώς, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Συναλλαγές με πιστωτική κάρτα τράπεζας του εξωτερικού γίνονται δεκτές μόνο για συναλλαγές με εφάπαξ πληρωμή (δεν υποστηρίζονται δόσεις).

 

Έκδοση τιμολογίου:

Εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλά, συμπληρώνετε το αντίστοιχο πεδίο κατά την διαδικασία παραγγελίας και καταχωρείτε τα φορολογικά στοιχεία που σας ζητούμε. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα για επαγγελματική χρήση με γρήγορο και απλό τρόπο.