Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Καλωσορίσατε το Φθινόπωρο: Ιδέες Διακόσμησης για Έ
Πίσω στην λίστα άρθρων

Καλωσορίσατε το Φθινόπωρο: Ιδέες Διακόσμησης για Ένα Ανανεωμένο Γραφείο

Άλλο ένα καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και για πολλούς από εμάς, σειρά παίρνει η επιστροφή στο γραφείο.

Μπορεί η εργασία να είναι μια μορφή ρουτίνας, όμως μπορούμε με πολύ μικρές πινελιές να δώσουμε μια φρέσκια πνοή στον χώρο μας που μας αλλάζει την διάθεση και μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα με άλλο μάτι.

Το γραφείο στον χώρο μας μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές λειτουργίες και ανάλογα την χρήση, η προσέγγιση στην διακόσμηση είναι διαφορετική.

Επαγγελματικό γραφείο για υποδοχή επισκεπτών / πελατών:

Η διακόσμηση ενός επαγγελματικού γραφείου δεν είναι απλά άποψη και έκφραση. Είναι η πρώτη εικόνα που θα δει ένας επισκέπτης και πάντα δίνεται ιδιαίτερη σημασία στον χώρο και στα έπιπλα, ανάλογα τον σκοπό.

Εκτός αυτού, ο χώρος προορίζεται για επικοινωνία και σχέσεις με τους επισκέπτες και πολλές φορές δημιουργούνται ισχυροί δεσμοί από ένα μικρό γεγονός που δεν έχει σχέση με τον σκοπό της επίσκεψης. Μια προσωπική πινελιά μπορεί να κινήσει ενδιαφέρον, να ανοίξει μια συζήτηση και να αφήσει μια καλή εντύπωση που ο επισκέπτης θα θυμάται για καιρό.

Μια ωραία βιτρίνα με ποτά, κρεμαστό έργο τέχνης, ένα γλαστράκι, μια υδρόγειος, ένα ιδιαίτερο φωτιστικό, ένα υπερ-μοντέρνο presse-papier ή μια έθνικ φιγούρα είναι μερικές ιδέες που μπορούν να δημιουργήσουν ενδιαφέρον ή ακόμα και έκπληξη και να κάνουν την ανάμνηση της συνάντησης πιο ενδιαφέρουσα και ωραία. Χώρος για online meetings και δουλειά από υπολογιστή.

Χώρος για online meetings και δουλειά από υπολογιστή:

Η εργονομία σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ σημαντική. Ο χώρος προορίζεται για πνευματική εργασία και είναι εύκολο να χαθεί ο ειρμός εάν η ροή των εργασιών δεν είναι σωστή. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χτυπάει ο ήλιος την οθόνη του υπολογιστή ή να μην υπάρχει χώρος να ακουμπίσουμε αντικείμενα όπως φωτοτυπίες, ηλεκτρονικά περιφερειακά κ.α.

Λόγω αυτού, θέλουμε να διακοσμήσουμε το γραφείο με μικρά αντικείμενα που δεν ενοχλούν, όπως με μια φωτογραφία σε ωραίο μοντέρνο πλαίσιο, ένα πορτατίφ ή μια ενδιαφέρουσα φιγούρα.

Για online meetings, μπορούμε να κάνουμε πιο ενδιαφέρον τον χώρο διακοσμώντας τον τοίχο που κοιτάζει η κάμερα με ένα πίνακα ζωγραφικής, κορνίζες με motivational μηνύματα, ένα φυτό ή ένα ενδιαφέρον λαμπατέρ.

Ανανεώστε το γραφείο σας με αυτές τις ιδέες και δημιουργήστε έναν εμπνευσμένο και ευχάριστο χώρο που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας season. Καλό φθινόπωρο.

Σχετικά προϊόντα