Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!
Πίσω στην λίστα άρθρων

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!

Οι μήνες προχωρούν και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Αν είστε δε σαν και εμάς, που θεωρούμε τα Χριστούγεννα την ομορφότερη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα είναι ήδη εδώ. Η πιο γιορτινή περίοδος για μικρούς και μεγάλους, δίνει την δυνατότητα να μεταμορφώσουμε το σπίτι ή και το γραφείο μας, σε ένα πάρκο χαράς και μαγείας.

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο παραμένει ο βασικός πρωταγωνιστής και όπως κάθε χρονιά, οι επιλογές είναι πολλές για να καλύψουν κάθε γούστο. Σε κλασσικό στύλ, επιδαπέδια πράσινα δέντρα με πυκνά φύλλα. Σε πιο μοντέρνα γραμμή που εξυπηρετεί καλύτερα μικρότερους χώρους, δέντρα σε λεπτή γραμμή πράσινα, λευκά, με εφέ χιονιού ακόμα και χρυσά είτε ψηλά είτε με μικρότερο ύψος. Για τους τολμηρούς, δέντρο μαύρο ή με λαμπάκια στα κλαδιά, που μόνο του αποτελεί διαφορετική Χριστουγεννιάτικη πρόταση και θα γίνει statement κομμάτι στο σπίτι κατά την διάρκεια των γιορτών.

Φυσικά, σχεδόν «πακέτο» με τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα, μας έρχονται στο μυαλό οι Χριστουγεννιάτικες Μπάλες. Μην πέφτετε όμως στην παγίδα αυτή! Οι μπάλες σε διάφορα υλικά, χρώματα και μεγέθη μπορούν να διακοσμήσουν και να βρούν την κατάλληλη θέση σε ολόκληρο τον χώρο μας. Ειδικότερα, γυάλινες μπάλες σε χρυσές, ασημί ή κόκκινες αποχρώσεις μέσα σε διάφανα βάζα ή δίσκους, συνοδευμένες με λαμπάκια ή ένα κερί δημιουργούν αμέσως εορταστική διάθεση.

Αφήσαμε για το τέλος τα Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά και αυτό γιατί η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη, που δεν υπάρχει περίπτωση ακόμα και οι πιο απαιτητικοί, ακόμα και εκείνοι που δεν αγαπούν τα Χριστούγεννα τόσο όσο εμείς, να μην βρεί αυτά που θα του κλέψουν την καρδιά και θα του δώσουν λίγη από την μαγεία που κουβαλούν. Άγιος Βασίλης με την κλασσική κόκκινη στολή του ή την λευκή μοντέρνα εκδοχή του, καρουζέλ με κίνηση και μουσική, τάρανδοι, ελάφια και χιονάνθρωποι, αγγελάκια και μεταλλικά ή ξύλινα μικρότερα σε μέγεθος δεντράκια, φωτιζόμενα διακοσμητικά αστέρια, καμπάνες και νιφάδες χιονιού. Καρυοθραύστες και μινιατούρες με αναπαραστάσεις Χριστουγεννιάτικου σκηνικού μπορούν να διακοσμήσουν κάθε γωνιά του σπιτιού, ενώ στεφάνια από γκί την πόρτα, τους καθρέφτες και τους στρογγυλούς μας δίσκους.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει, παρασυρθείτε μαζί μας και πάρτε έμπνευση από εμάς!