Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€

Τρόποι αποστολής

Η Εταιρεία μας συνεργάζεται με την Speedex courier και μεταφορικές εταιρείες για τη γρηγορότερη και ασφαλέστερη παράδοση των προϊόντων στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται ανάλογα με τον όγκο των εμπορευμάτων, με τους παρακάτω τρόπους:

1) Για σχετικά μικρού όγκου ή/και βάρους αντικείμενα, μέσω Speedex Courier, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, από την ημέρα αποστολής των εμπορευμάτων από την Εταιρία μας. Όλες οι παραγγελίες από 69 € και πάνω με βάρος (πραγματικό ή ογκομετρικό) έως 10 κιλά δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Αν το βάρος (πραγματικό ή ογκομετρικό είναι μεγαλύτερο ή ίσο από 10 κιλά, τότε τα έξοδα αποστολής που προκύπτουν είτε θα συνυπολογίζονται αυτόματα στο καλάθι αγορών είτε θα επικοινωνούνται στον πελάτη μετά την καταχώρηση και πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες μέχρι 69 € (και πραγματτικό/ογκομετρικό βάρος έως 10 κιλά) επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής από 2,90 € έως 6,90 € ανά παραγγελία, ανάλογα την περιοχή/νομό. Η αντικαταβολή έχει επιπλέον επιβάρυνση 1,90 € ανά παραγγελία.

2) Για μεγαλύτερου όγκου ή/και βάρους παραγγελίες (π.χ. έπιπλα, καθρέφτες κτλ.), οι οποίες δεν μπορούν να διακινηθούν με εταιρεία ταχυμεταφορών, οι παραδόσεις γίνονται με μεταφορικές εταιρείες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλέστερη μεταφορά τους, εντός 2-5 εργάσιμων ημέρων από την αποστολή των εμπορευμάτων από την Εταιρία μας. Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής. Η παραγγελία θα παραδοθεί μέχρι την πλησιέστερη στον πελάτη έδρα της μεταφορικής (ή του κατά τόπους ανταποκριτή της), από την οποία ο πελάτης μπορεί να παραλάβει . Αν ο πελάτης επιθυμεί την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με την έδρα της μεταφορικής εταιρείας (ή του κατά τόπους ανταποκριτή της) και να αναλάβει τα σχετικά έξοδα που τυχόν προκύπτουν.

Εντός Λεκανοπεδίου Αττικής οι παραγγελίες ενδέχεται να παραδοθούν με ιδία μέσα.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την Εταιρεία μας κατά τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Στο Poonto Store έχετε τη δυνατότητα παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα (*) που βρίσκεται στην διεύθυνση Περιστάσεως 36, Νίκαια Αττικής, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αρκεί να το συμπληρώσετε στην παραγγελία σας και αφού έχετε λάβει σχετική ενημέρωση ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή.

(*)  Από 5/4/2021 επανέρχεται και πάλι η δυνατότητα παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα με τη μέθοδο click-away μετά από σχετική ενημέρωση (με email και/ή sms/τηλέφωνο) ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μόνο για παραγγελίες που έχουν προ-πληρωθεί (τραπεζική κάρτα, Paypal, κατάθεση σε λογαριασμό) και η παραλαβή γίνεται στην είσοδο του καταστήματος μετά από καθορισμένο με sms ραντεβού. Σε περίπτωση που επιλεχθεί η κατάθεση σε λογαριασμό, αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών, σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα θεωρηθεί άκυρη.

Προσαρμοσμένο ωράριο παραλαβής από το φυσικό κατάστημα (από 5/4/2021):

Δευτέρα, Τετάρτη        10:00-16:00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00-18:00

Σάββατο: 10:00-15:00