Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2104949409
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€
Νέα Εποχή,  νέες ιδέες!
Πίσω στην λίστα άρθρων

Νέα Εποχή, νέες ιδέες!

Είστε από αυτούς που οι ημερομηνίες 32, 33, 34 Αυγούστου τους φαίνονται γνώριμες ή από εκείνους που ανυπομονούσαν να πέσει λιγάκι η θερμοκρασία; Μήπως κάθε 1η του Σεπτέμβρη εύχεστε καλή χρονιά; Σε οποία κατηγορία και αν ανήκετε, το σίγουρο είναι πως ο Σεπτέμβριος έχει ήδη μπει και το φθινόπωρο είναι προ των πυλών.

Τα θερμά και ζεστά χρώματα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την φθινοπωρινή διακόσμηση. Ας φανταστούμε ένα δάσος τους μήνες Σεπτέμβρη, Οκτώβρη και Νοέμβρη. Αμέσως καταλαβαίνουμε πως το καφέ, το κίτρινο, το πράσινο και το πορτοκαλί σε όλες τους τις θερμές αποχρώσεις είναι οι πρωταγωνιστές στις αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι ή και το γραφείο μας. Μικρές αλλαγές όπως αυτή της προσθήκης διακοσμητικών μαξιλαριών στον καναπέ μας ή μεγάλων μαξιλάρων στο πάτωμα του σαλονιού μας, ένα καινούριο τραπεζομάντηλο στην κουζίνα ή την τραπεζαρία μας, έναν ξύλινο δίσκο (το δάσος που λέγαμε) στολισμένο με ποτ πουρί ή αποξηραμένα φύλλα και κεριά που μυρίζουν κέδρο, σανταλόξυλο, πορτοκάλι , κολοκύθα και ρόδι στο τραπεζάκι του καθιστικού.

Το καρό σε πορτοκαλί και κόκκινη απόχρωση, είναι ένα μοτίβο συνώνυμο του φθινοπώρου, φέρνοντας μια ζεστασιά στο χώρο μας. Είτε λοιπόν σαν κουβερλί στην κρεβατοκάμαρα μας, είτε σαν ριχτάρι στον καναπέ, το καρό έχει σίγουρα την θέση του και αυτό στην φθινοπωρινές πινελιές που θέλουμε να δώσουμε στον χώρο μας. Αν θεωρείτε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς τα πλεκτά υφάσματα να κάνουν την εμφάνιση τους, τότε μπορείτε να δώσετε έμφαση στα ξύλινα διακοσμητικά με μεγάλες ή μικρές αλλαγές.

Ένας ξύλινος καθρέφτης ή ακόμα και ένα σετ ξύλινα σουβέρ θα δώσουν μια πιο cozy αίσθηση στο σπίτι μας. Για εκείνους που θέλουν μια αλλαγή που θα αλλάξει εντελώς την ατμόσφαιρα στο χώρο τους τότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή κουρτινών! Τέλος, στην είσοδο είτε του σπιτιού είτε του γραφείου μας μπορούμε να βάλουμε ένα στεφάνι με αποξηραμένα φύλλα και κουκουνάρια και φυσικά έναν ξύλινο καλόγερο και μια εντυπωσιακή θήκη για τις ομπρέλες μας που θα κάνουν σύντομα την εμφάνιση τους με τις πρώτες βροχές. Καλό μας Φθινόπωρο!